O nas

domov / o nas

Inovativni, strokovni, učinkoviti.

Kupci pravijo, da je znanje naša konkurenčna prednost. Odlikujejo nas različna znanja in izkušnje s področja gradbeništva, statike, arhitekture, informatike in varstva pri delu. Žene nas strast in odločnost, da postavimo nove standarde masivne gradnje.

 

Kako razmišljamo in kaj lahko pri nas pričakujete
 

Zagotavljamo vam popolnoma novo nakupno izkušnjo gradnje vašega doma. Kupci pravijo, da je gradnja z nami izjemno lep življenjski projekt.
Masivna Pasivna

Predstavljate si, da:

  • Se s celotno družino pripeljete v halo, kjer ste priča prvemu trenutku začetka gradnje vašega doma in vi skupaj z vašimi najdražjimi pozidate prvi zid.
  • Pridete zjutraj v službo in si preko online kamere ogledate, kako napreduje gradnja vašega doma.
  • Iščete načrt gradnje, navodilo pametnih inštalacij ali pa vas le zanima, kje po steni poteka inštalacija. Greste na portal, tam pa je urejen in popoln digitalni zapis celotne gradnje.

.

Skupaj skozi vseh 13 faz gradnje

Verjamemo v poštenost in preglednost, zato smo za vas pripravili natančen sezam opravil, ki jih je potrebno izvesti, da boste na koncu uživali v kvalitetno zgrajenem domu. Ker natančno navedemo vse naše postavke in vsebino ponudbe, boste resnično videli, zakaj je naša gradnja boljša od drugih.

 

Vsaka naša hiša ima svoj DNK

Tehnologija 21. stoletja omogoča, da so kvalitetne hiše dostopne vsem. Naša inovacija spreminja način gradnje in vpeljuje popolno digitalno sledljivost procesov gradnje od prvega dne, pa do predaje ključev.

Tako kot ima avto servisno knjigo in je vsak proizvodnji kos popolnoma sledljiv, smo tudi mi vpeljali popolno sledljivost materiala, gradnje in vzdrževanja. Vsaka naša hiša ima svoj DNK. Vsak postopek gradnje je evidentiran, vsak vgrajen gradbeni element je sledljiv in ima certifikat kakovosti, vsa instalacija je popisana in vso to dokumentacijo vam ob koncu predamo v elektronski obliki.

Dobro prakso iz avtomobilske industrije prenašamo v gradbeništvo

DNK hiše je novost na trgu, njegova vrednost se bo izkazala ob morebitni prodaji, saj boste z lahkoto dokazovali kvaliteto gradnje. Hiša z DNKjem bo na trgu vredna veliko več, kot podobne hiše brez DNKja.

Približno kot pri avtomobilu, cena avta brez servisne knjige je bistveno nižja v primerjavi z avtom, kjer je poreklo jasno. Tudi to je del lastnega razvoja, da bo dom ohranil svojo tržno vrednost.

 

Se zanimate za gradnjo? Kontaktirajte nas!

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.