Zakaj izbrati nas?

 

Inovativni, strokovni, učinkoviti.

Naše stranke pravijo, da je znanje naša konkurenčna prednost. Imamo strokovnjake s področja gradbeništva, statike, arhitekture, informatike in varstva pri delu. Predvsem pa nas ženeta strast in odločnost, da postavimo nove standarde masivne gradnje.

Najpogostejši razlogi, zakaj se kupci odločijo za nas:

 

1. Celovita ponudba z osebnim skrbnikom

Za najvišjo kakovost izvedbe storitve vsaki stranki dodelimo osebnega skrbnika. Tako vas skozi celoten proces gradnje strokovno vodi in vas spremlja zgolj ena oseba, kar bistveno poenostavi sam proces gradnje, vi pa imate zagotovljene odgovore na vsa vaša vprašanja na enem mestu.

 • Strokovna koordinacija in celostni pregled nad projektom gradnje
 • Sprotno informiranje o rednih in izrednih dogodkih v procesu gradnje
 • Strokovni odgovori na vsa vprašanja
 • Brez prelaganja odgovornosti med izvajalci
 • Brez skrbi in stresa do sanjske hiše
   

2. Strokovna podpora skozi celotno gradnjo

Pri Masivni Pasivni smo vrhunski strokovnjaki za pasivno gradnjo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja gradbeništva vedno najdemo optimalne rešitve tudi pri najzahtevnejših gradbenih izzivih. Svetujemo vam pri izbiri opreme, ustreznih materialov ter pri vseh ostalih podrobnostih.

 • Brezplačna optimizacija načrtov (po podpisu pogodbe)
 • Ureditev celotne gradbene dokumentacije (pred začetkom gradnje)
 • Pomoč pri pridobivanju subvencije za pasivno gradnjo

Našim strankam pomagamo do odgovorov kot so:

 • Ali je smiselno v hiši imeti kamin?
 • Kaj so glavne prednosti in slabosti rekuperacije?
 • Kako maksimalno izkoristiti kletne prostore ali podstrešje?
 • Kam s strojnico, malo čistilno napravo, zbiralnikom deževnice in podobno?
 • Ali se sončna elektrarna splača?

Odgovore na tovrstna vprašanja objavljamo tudi v naših člankih.
 

3. Popolnoma transparentna ponudba

Ena naših največjih konkurenčnih prednosti je tudi transparentnost, ki jo vse naše stranke izredno cenijo, predvsem ker velja gradbeništvo za netransparentno industrijo z veliko nepričakovanimi stroški.

Pri Masivni Pasivni zato velik poudarek dajemo na to, da vam transparentno in jasno predstavimo, kaj vključuje naša ponudba, brez kakršnih koli skritih stroškov. Prav tako vas opozorimo, kje bi lahko prišlo do potencialnih podražitev, dokupov ali nadgradenj.
 

4. Vsa dokumentacija gradnje v digitalni obliki

Ob zaključku gradnje vam pripravimo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev uporabnega dovoljenja. Ker gradnjo pozorno spremljamo, poskrbimo za digitalni zapis vseh pomembnejših dogodkov (slike vgrajene armature, zaščitnih cevi, poteka podometnih vodov, lokacije zunanjih priključkov oziroma jaškov, tehničnih podrobnosti,...), podanih tudi v obliki PID. 

V digitalni obliki zagotovimo tudi navodila za obratovanje objekta, navodila za vzdrževanje, garancijske liste naprav in opreme. Zagotovimo tudi kontaktne podatke vseh vpletenih deležnikov, ki so sodelovali pri gradnji, za boljši servis objekta v zahtevanih intervalih.

V kolikor so bila na objektu izvedena dodatna dela, zabeležimo tudi le-ta, z namenom, da so lahko morebitni kasnejši posegi v objekt zaradi sprememb namembnosti narejeni ustrezno. Tak način dokumentacije podatkov o gradnji vašega doma vam bo prinesel varnost na dolgi rok in pomagal ohranjati vrednost vašega doma skozi čas.

 

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.