AKTUALNO

domov / aktualno

Svetovanje

Headline image

Torek, 18.10.2016
Skupaj skozi zemeljska dela

Izvedba izkopa, nasutja in primernega utrjevanja so dela, ki se zgodijo na začetku gradnje. Zavedati se je potrebno pomembnosti kvalitetno izvedenih zemeljskih del, saj le-ta nudijo osnovo, na kateri se gradi vsak gradbeni projekt. Od same izvedbe pa je odvisno, kako stabilen, trajen in varen bo vaš dom.

V našem podjetju se zavedamo, da so ustrezno pripravljena temeljna tla osnova za dobro izvedbo vsakega projekta, zato poskrbimo za kompletno izvedbo zemeljskih del.

Osnova delu so geološke karte in geološko poročilo, kjer strokovnjak (geomehanik) določi pogoje za pripravo temeljnih tal. Da smo lahko zares prepričani, da smo temeljna tla ustrezno izvedli in utrdili, poskrbi certificirana nadzorna služba (IGMAT, ZRMK), ki opravi meritve zbitosti in poda uradno poročilo o doseženih rezultatih meritev.

Zavedamo se tudi, kako pomembno je poskrbeti za odvod vode od objekta, saj je odvod vode eden izmed največjih izzivov izvedbe vsakega objekta. Zemeljska dela izvedemo v kompletu z vodi pod in skozi temeljno ploščo ter toplotno izolacijo pod ploščo. Posebno pozornost namenimo prebojem skozi temeljno ploščo, saj so prav preboji potencialna mesta za vdor vode, če niso ustrezno izvedeni.

Ustrezno izvedena zemeljska dela in temeljenje sta zelo pomembni fazi pri gradnji vašega doma, zato ju nikar ne prepustite naključju, ampak izvedbi izkušeni ekipi našega podjetja.

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.