AKTUALNO

domov / aktualno

Svetovanje

Headline image

Ponedeljek, 14.12.2015
Strokovnjaki potrdili inovacijo v gradbeništvu, Gradnja 3.0

Ponosni smo na podporo Slovenskega podjetniškega sklada. Strokovni člani žirije za investicije zagonskih podjetij so način gradnje 3.0 prepoznali kot izjemno inovacijo!

V okviru javnega razpisa P2 se zagotavljajo sredstva Evropske kohezijske politike za spodbude za zagon tehnološko inovativnih podjetij, ki so na začetku svoje poti in za širši trg razvijajo inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo.

Smo edino gradbeno podjetje v Sloveniji z možnostjo črpanja nepovratnih sredstev v okviru razpisa P2. Na podlagi predstavljene ideje o gradnji ZIDANIH MONTAŽNIH HIŠ, smo se na tekmovanju za Start-up Slovenije 2015 uvrstili med najboljše ekipe, kar nam je omogočilo prijavo na razpis P2. Omenjeni razpis od ekip/start-up podjetij zahteva realno oceno pri postavitvi ciljev, ter terminsko izpolnjevanje le teh. Izpolnitev končnega zastavljenega cilja podjetju omogoči prejetje nepovratnih sredstev za razvoj inovativne tehnologije ali strotive.

 

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.