Demšar arhitekti

  Žabjak 6, 1000 Ljubljana

Headline image Headline image

Z izkušnjami in znanjem želimo v projektih za naše naročnike vzpostaviti premišljeno funkcionalnost in dovršeno estetiko, kar vodi v kakovostno bivanje (počutje).

Za sodelovanje z ekipo Masivna Pasivna smo se odločili, ker ponujate zanimive, strokovne in estetske rešitve za nadgradnjo in sistematizacijo klasične gradnje z opeko. Gradnja z vašimi sistemi  je hitrejša in učinkovitejša. Končni izdelek pa natančen v detajlih, kar je pri našem oblikovanju zelo pomembno.

Z izkušnjami in znanjem želimo v projektih za naše naročnike vzpostaviti premišljeno funkcionalnost in dovršeno estetiko, kar vodi v kakovostno bivanje (počutje). Želimo da naši projekti dosegajo te cilje za daljše časovno obdobje, zato uporabljamo trajen arhitekturni  izraz in "življenske" oblikovno-funkcionalne rešitve.

Našim naročnikom, ki so nam zaupali, je pomembno, da jim znamo prisluhniti in jim ukrojimo ustrezno novo bivalno okolje.

"Smo kot krojači, ki vam ukrojimo prostor po vaši meri."

Trendi na področju individualne gradnje gredo v smer poudarjanja osebne izkušnje in doživetja celotnega prostora. Interier je bolj odprt, prostori postajajo večnamenski in bolj povezani z zunanjim prostorom. K temu sodi tudi več premišljene uporabe dnevne osvetlitve, kar naredi interier bolj zračen in svetel.

 

Gašper Demšar, u.d.i.a.

      

Miha Maček, u.d.i.a.

  

 

tel:

Gašper 041 725 550

Miha 031 659 105

e-mail:

gasper.demsar@demsar-arhitekti.si

miha.macek@demsar-arhitekti.si

spletna stran:

www.demsar-arhitekti.si

Izvedli smo

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.