Arhitektura Starc

  Jontezova 8, 1315 Velike Lašče

Headline image Headline image

Snujem stanovanjske objekte, ki na podlagi jasno začrtanih estetskih kriterijev, sledijo ideji o energijski učinkovitosti in funkcionalni zasnovi.

Na podlagi teoretičnih znanj in praktičnih izkušenj, že vrsto let uspešno snujem stanovanjske objekte, ki na podlagi jasno začrtanih estetskih kriterijev, sledijo ideji o energijski učinkovitosti in funkcionalni zasnovi.

Z nizkoenergijsko oz. pasivno gradnjo sem se seznanila v okolju, kjer se je ta tehnologija prvotno razvila in uveljavila. Na podlagi teoretičnih znanj in praktičnih izkušenj, že vrsto let uspešno snujem stanovanjske objekte, ki na podlagi jasno začrtanih estetskih kriterijev, sledijo ideji o energijski učinkovitosti in funkcionalni zasnovi. Pri svojem delu se držim načrtovalskih načel, na podlagi katerih mora vsak projekt, poleg ekonomskih kriterijev,  izpolnjevati tudi oblikovne pogoje, od katerih sama, kot estet ne želim odstopati. Prepričana sem, da bi moralo biti to vodilo vsakega posameznika in posledično družbe kot celote.

Jasna Starc

tel:

Jasna 031 538 146

e-mail:

info@arhitekturastarc.si

spletna stran:

http://www.arhitekturastarc.si/

Izvedli smo

Več informacij
Masivna Pasivna

Masivna Pasivna uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki omogočajo boljše delovanje strani in uporabo analitičnih orodij.
Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov.

Strinjam se

Prenesti želite dokument

Masivna Pasivna logo

Prijava na e-novice uspešna.